Velkommen til Bordtennisafdelingen

ØBG tilbyder bordtennis i samarbejde med en af anmarks største bordtennisklubber Silkeborg BTK.

Spillere som har spillet flere år (2-4) år ender typisk på bobler- og elitehold i Søhøjlandets BTK, som har primær adresse i Silkeborg Sportscenter.

Samarbejdet forener værdierne hvor:

• Træningen i ØBG satser lokalt og med fokus på - at idræt for børn har legen i centrum

mens

• Silkeborg BTK satser på at give de der vil mere alle muligheder for at nå toppen i sporten.

Samlet er stærkt setup for begge foreninger

Udgangspunktet er at alle har/tilbydes en træning i Tumlesalen i Buskelund om tirsdagen + 1 til 2 ekstra dags træning i Silkeborg Sportscenter for et og samme kontingent.

Mulighederne for at deltage i stævner oplyses løbende pr. mail og på Silkeborg BTK's hjemmeside www.sbtk.dk. Det sagt så er den primære kommunikation med tiden flyttet til facebook i takt med at dette er blevet et foretrukket medie for mange af de yngre medlemmer.

Silkeborg BTK benytter gruppen https://www.facebook.com/groups/sbtk.bordtennis

For de yngre spillere, vil det typisk være med en opfordring til at holde sig til de mere lokale DGI stævner (DGI Midtjylland).

Mere rutinerede spillere har desuden mulighed for at spille nogle holdkampe hvor der typisk spørges ind til en tilmelding primo oktober og medio December.