Tid og sted:

ØBG: 1-4 klasse Tirsdag kl. 16.00 til 17.00 (Tumlesalen i Buskelund)

ØBG: 5-7 klasse Tirsdag kl. 17.00 til 18.00 (Tumlesalen i Buskelund)

SSC: 1-5 klasse Mandag kl. 16.00 til 17.300 (Silkeborg Sportscenter)

SSC: 1-5 klasse Onsdag kl. 16.00 til 17.300 (Silkeborg Sportscenter)

Tilmelding:

Udgangspunktet for deltagelse er at man er fyldt 8 år. At man kommer i sportstøj inkl. indendørs sko, samt at man selv har en interesse i at lære Bordtennis.

Der er begynderbat og bolde på stedet. Vokser interessen så spørg træneren til råds om bat.

Tilmeld ved at send mail til npb@sbtk.dk og anfør barnets Navn, Adresse, Fødselsdato samt Telefonnummer hjem.

Spørgsmål og kontaktpersoner

Kasserer, Søhøjlandets BTK, Niels Peter Bach, Send mail , Mobil 6010 5208

Træner i Buskelund (Tumlesalen), Morten Lodahl, Send mail , Mobil 2283 0016

Træner i Sportscenteret (Begyndere), Jonas Overgaard, Send Mail, Mobil 2076 9768

Andre kontakter i Bordtennisklubben http://www.sbtk.dk/organisation
Silkeborg BTK Gruppe på facebook:  https://www.facebook.com/groups/sbtk.bordtennis

Kontingent:

475 pr. halvsæson for ungdom. En del af beløbet går til ØBG for at tilbyde bordtennis én gang om ugen, og en del går til Silkeborg BTK for at sikre at der er trænere på holdene samt for muligheden for en ekstra træning i Silkeborg Sportscenter.

Seniorer henvises til Silkeborg Sportscenter. En sæson for begyndere og øvede starter primo september og slutter til nytår. Den anden halvdel fra 1 januar og typisk til i starten af April alt efter hvornår størstedelen starter til fodbold.

Spillere der viser særlige evner/interesse vil typisk efter 1 til 3 år finde vej til yderligere træning i Silkeborg Sportscenter hvor der tilbydes træning for begyndere, elitebobler samt i sidste ende med tilbud om 5-6 Elitepas for de mest sultne børn og seniorer som typisk deltager på divisionshold i ungdoms- eller senior regi.

Betaling:

Efter tilmelding, modtages en mail med betalingsinformationer. Et par prøvetimer er i orden, men alle oprettes til at starte med i medlemskartoteket for at styre informationen.