Banner

Tilmelding

Tilmelding:

Udgangspunktet for deltagelse er at man er født 8 år. At man kommer i sportstøj inkl. indendørs sko, samt at man selv har en interesse i at lære Bordtennis. Der er instruktørstyret undervisning så rammerne for et godt udviklingsmiljø sikres ved at der også kræves et minimum af disciplin.

Der er begynderbat og bolde på stedet. Vokser interessen så spørg træneren til råds om bat.

Tilmeld ved at send mail til npb@sbtk.dk og anfør barnets Navn, Adresse, Fødselsdato samt Telefonnummer hjem.

Spørgsmål og kontaktpersoner:

Kasserer, Søhøjlandets BTK, Niels Peter Bach, npb@sbtk.dk , 6010 5208

Træner i Balle, Jesper Lavstsen, jesperlavstsen@gmail.com , 5054 5054

Kontingent:

425 pr. halvsæson for ungdom. En del af beløbet går til ØBG for at tilbyde bordtennis én gang om ugen, og en del går til Søhøjlandets BTK for at sikre at der er trænere på holdene samt for muligheden for en ekstra træning i Silkeborg Sportscenter.

Seniorer henvises til Silkeborg Sportscenter. En sæson for begyndere og øvede starter primo september og slutter til nytår. Den anden halvdel fra 1 januar og typisk til i starten af April alt efter hvornår størstedelen starter til fodbold.

Spillere der viser særlige evner/interesse vil typisk efter 1 til 3 år finde vej til en mere dedikeret træning i Silkeborg Sportscenter hvor de bedste spillere fra Ry og Silkeborg samles.

Betaling:

Efter tilmelding, modtages en mail med betalingsinformationer. Et par prøvetimer er i orden, men alle oprettes til at starte med i medlemskartoteket for at styre informationen.

Kalender